Wetenschappelijk onderzoeker Criminaliteit, Rechtshandhaving en Sancties

Anasayfa >Overheid > Wetenschappelijk onderzoeker Criminaliteit, Rechtshandhaving en Sancties

Wetenschappelijk onderzoeker Criminaliteit, Rechtshandhaving en Sancties

Mart 26, 2013

Wetenschappelijk onderzoeker Criminaliteit, Rechtshandhaving en Sancties
Publicatie: 15-03-2013
Einddatum: 09-04-2013

Organisatie:
Ministerie van Veiligheid en Justitie – Bestuursdepartement

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je verricht empirisch wetenschappelijk onderzoek op de beleids­terreinen van de onderzoeksafdeling Criminaliteit, Rechtshandhaving en Sancties (CRS) van Ministerie van Veiligheid en Justitie. Je buigt je met name over de aandachtsgebieden: georganiseerde criminaliteit, opsporing en vervolging, ontwikkelingen en achtergronden van daders en dadergroepen, en monitoring en evaluatie van beleid.

Als wetenschappelijk onderzoeker CRS vertaal je beleidsvragen in onderzoeks­vragen. Je zet onderzoek op, voert het uit, analyseert de resultaten en rapporteert die. Je volgt nauwlettend de maatschappelijke en weten­schappelijke ontwik­kelingen op het terrein van de onderzoeksafdeling. En je legt en onderhoudt contacten met beleidsdirecties en uitvoeringsorganisaties. Daarbij werk je intensief samen met collega’s in speciale projectteams.

Soms treed je op als projectleider van onderzoek. Je geeft dan functioneel leiding aan onderzoeks­projecten die eigen onderzoekers intern uitvoeren en je ziet erop toe dat zij tijdig de resultaten leveren die ze hebben afgesproken met het afdelingshoofd. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van de onderzoeksprojecten, coördineert de werkzaam­heden en coacht de (junior) ­onder­zoekers. 

Contactpersoon:
De heer J.W. Hoogduijn (hoofd Bedrijfsbureau)
070 370 7402

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , , ,

Medya Ortağı