werkvoorbereider / calculator schilderwerken (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > werkvoorbereider / calculator schilderwerken (M/V)

werkvoorbereider / calculator schilderwerken (M/V)

Mayıs 16, 2016

Heb jij ervaring of aantoonbare affiniteit met verf en onderhoud? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling (binnen/buiten)? Wil jij meteen bij onze opdrachtgever in dienst? Dan zoeken we jou als planvoorbereider / calculator!

Wat ga je doen?
Jouw taak is om voor de klant tot de beste oplossing te komen. Op basis van de vraag van de opdrachtgever zorg je voor een onderhoudsplan, inclusief de daarbij horende kosten. Het inspecteren van de ondergronden en het inventariseren van de hoeveelheden maakt daarbij deel uit van jouw werkzaamheden. Het plan maak je in nauwe samenwerking met de account manager en je contactpersoon bij de opdrachtgever.

Wat zoeken we?
Je hebt kennis van verf en verfsystemen en bent in staat om een goede inschatting te maken van de uit te voeren behandelingen. Je bent in staat om zelfstandig meerdere oplossingen te bedenken zodat we onze opdrachtgevers verschillende alternatieven kunnen bieden.

Wat bieden we?
Eeen uitdagende en afwisselende functie. Je werkt in een team van collega's die open staan om kennis met elkaar te delen. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast krijg je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt direct in dienst van onze opdrachtgever!

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Solliciteer dan met een actueel cv en een korte motivatie via de website van Randstad. Wij nemen dan contact met je op.

Werken via Randstad Bouw biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. De unit 'kader personeel' bemiddelt dagelijks in kader functie binnen de bouw. Meer informatie en onze actuele vacatures vind je op www.randstad.nl/bouw.

Plaats Regio Utrecht
Bedrijf een relatie van Randstad Bouw

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı