Werkvoorbereider / calculator elektro/elektronica (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Werkvoorbereider / calculator elektro/elektronica (M/V)

Werkvoorbereider / calculator elektro/elektronica (M/V)

Eylül 10, 2013

Voor een relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een :

Werkvoorbereider / Calculator

Functieomschrijving

In deze verantwoordelijke functie draag je bij aan optimale technische oplossingen, maak je na een leerperiode zelfstandig kostencalculaties en zorg je voor werk- en kwaliteitsinstructies voor productiemedewerkers. Je zorgt voor terugkoppeling op je calculaties.

Functie-eisen

Je beschikt over een diploma MTS Elektrotechniek of een gelijkwaardig opleidingsniveau dat je in je werkpraktijk hebt verkregen. Je hebt een prima kennis van Excel.

Je kunt goed met collega s en technische partners bij klanten omgaan en je bent nauwkeurig en flexibel. In woord en geschrift beheers je de Nederlandse taal goed. Via e-mail kun je in de Engelse taal goed met leveranciers communiceren.

Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en branche is uiteraard een pre, maar wij bieden starters ook een kans!

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf maakt complete, complexe bedradingen voor producenten van o.a. machines, meet- en regelapparatuur, jachtbouw, medische apparaten en drankautomaten.

Bedradingen dragen stroom en signalen over en vormen dus het zenuwstelsel van elke machine en elk apparaat. Een uitgekiend ontwerp, moderne productiemiddelen, integrale kwaliteitscontrole en een betrouwbare logistiek zijn de basis van ons succes.

Is dit een functie waar jij jezelf in ziet werken reageer dan snel !

Plaats EINDHOVEN
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı