Webcare medewerker in Lelystad (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Webcare medewerker in Lelystad (M/V)

Webcare medewerker in Lelystad (M/V)

Haziran 4, 2017

Ben jij creatief, goed met de Nederlandse taal, out-of-the-box en gevat? Dan is de webcare afdeling van Feenstra misschien wel iets voor jou!

Het webcare team van Feenstra houdt zich bezig met alle vragen en/of opmerkingen van klanten die geplaatst worden op het internet. Komt er een vraag binnen via Twitter over een onderhoudsabonnement, dan ben jij degene die daar adequaat op kan antwoorden. Zie je dat er een klacht over de service van Feenstra op Facebook staat, dan spring jij daarop in.
Je komt met creatieve oplossingen en weet dit op een leuke manier over te brengen op de verschillende social-media kanalen van Feenstra. Daarnaast houd je nauw contact met de marketing afdeling van Feenstra.

Al sinds haar ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider op het gebied van installatietechniek. Feenstra is het enige installatiebedrijf in Nederland met landelijke dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra onder meer de CV-ketels, ventilatiesystemen, beveiligingsinstallaties en zonnepanelen van meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Feenstra staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar voor haar klanten.

WAT WIJ BIEDEN
-Een uitdagende en afwisselende baan voor langere tijd!;
-Een bruto uurloon van €9,47 per uur;
-Een fulltime dienstverband (40 uur);
-Toeslagen op bruto salaris voor o.a. avond, weekend en feestdagen;
-Doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen in organisatie door uitbreiding skills;

WAT WIJ VRAGEN
We zijn op zoek naar iemand die woonachtig is in de omgeving van Lelystad (max. reisafstand van 30 minuten), met eigen vervoer, die de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
-Je werkt nauwkeurig en hebt affiniteit met Social Media, waarbij je ook actief bent op 1 of meerdere sociale netwerken
-Pré: ervaring met klachtenafhandeling en/of klanttevredenheidsonderzoeken;
– Pré: een dilpoma voor de studie communicatie op zak
-Een sterk empathisch vermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
-Een MBO 3/4 werk- en denkniveau;
-Je bent flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden van ons service center van maandag t/m zondag tussen 06:00 en 23:00 uur.

Ben jij de creatieveling waar wij naar op zoek zijn? En ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan via de solliciteer button.

Plaats LELYSTAD
Bedrijf Feenstra N.V.

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı