Voorman (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Voorman (M/V)

Voorman (M/V)

Mart 31, 2013

Vandemoortele in Brunssum is onderdeel van de Vandemoortele Groep, een Belgisch familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een dynamische voedingsgroep in Europa. In Brunssum vervaardigt men diepvries gebak en banketproducten voor diverse grote afnemers.

Hier hebben we een vacature voor een meewerkend voorman.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van zo n 10 tot 20 medewerkers maar is het ook de bedoeling dat je de oven bedient en meewerkt in de lijn als dit noodzakelijk is. Je bent verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt laten verlopen van het productieproces. Daarnaast zoek je naar oplossingen en verbeterpunten in het productieproces. Je geeft informatie over de doelstellingen, procedures en regels aan je team. Je motiveert, begeleidt en instrueert de operators en productiemedewerkers en je neemt deel aan werkoverleggen.

De werkzaamheden zijn voor lange tijd. Er is een 38-urige werkweek. De werkzaamheden vinden plaats in een flexibel 2 ploegenrooster maar je moet wel bereid zijn om 3 ploegendienst te werken als dit noodzakelijk zal blijken in de toekomst.

De persoon die wij zoeken beschikt ten minste over:

– ervaring in de bakkerij sector

– ervaring in leidinggeven

– en is iemand die ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt (meewerken aan de lijn of bij lijnomstellingen)

Kenmerken die wij in deze persoon zoeken zijn:

– Persoonlijkheid en een goede positieve uitstraling

– Doorzettingsvermogen

– Goede communicatieve vaardigheden zowel naar medewerkers als leidinggevenden

– Vooruit kunnen denken

– Initiatief kunnen/durven nemen

– Oplossingsgerichtheid

Ben jij de persoon die wij zoeken, reageer dan snel door je gegevens en je cv aan deze vacature te koppelen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Plaats BRUNSSUM
Bedrijf Vandemoortele Brunssum BV

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı