Vertaler

Anasayfa >Overheid > Vertaler

Vertaler

Aralık 6, 2013

Vertaler
Publicatie: 29-11-2013
Einddatum: 06-01-2014

Organisatie:
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Standplaats:
Zoetermeer

Functie omschrijving:

Als vertaler (audiobewerker) werk je in een multidisciplinair team binnen één van de operationele directies. Deze teams richten zich op een specifiek aandachtsgebied van de AIVD. Door middel van diverse informatiebronnen en het inzetten van bijzondere inlichtingenmiddelen vergaren deze teams inlichtingen en informatie, die vervolgens wordt bewerkt en geanalyseerd.

De vertaler heeft primair tot taak een relevante selectie te maken uit het beschikbare gesproken en schriftelijke materiaal. Deze informatie vertaal je vervolgens in het Nederlands. Zo maak je bijvoorbeeld samenvattingen van gesprekken die je beluistert, waarbij je – vanuit de culturele of specifieke context – in staat bent essentiële informatie hieruit te filteren én te interpreteren. Het Audiobewerken is dan ook veel meer dan louter ‘vertalen’.

Je bevindingen leg je vast in heldere, objectieve rapportages. Daarom beschik je over kennis van de betreffende culturele context en daarop geënte belevingswereld. Geen makkelijk werk, maar wel zeer boeiend en afwisselend. En vooral ook werk dat je in de praktijk leert. 

Contactpersoon:
Wervingsbureau (op werkdagen tussen 9.00-11.00 uur)
079 320 53 73

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı