Vacature: Telefonisch Hulpverlener bij Achmea Eurocross in Leiden (M/V)

Anasayfa >@Türkçe Dilinde İşler !! > Vacature: Telefonisch Hulpverlener bij Achmea Eurocross in Leiden (M/V)

Vacature: Telefonisch Hulpverlener bij Achmea Eurocross in Leiden (M/V)

Ocak 7, 2016

Heb jij een talenknobbel en ben jij een kei in dingen regelen, prioriteiten stellen en mensen geruststellen? Dan is de baan van Telefonisch hulpverlener bij Eurocross Assistance in Leiden wat voor jou.

WAT GA JE DOEN?
Je neemt alle soorten hulpvragen aan vanuit binnen en buitenland en organiseert de noodzakelijke hulp. Je brengt de hulpvraag van de klant goed in kaart en organiseert de noodzakelijke hulp, rekening houdend met de polisvoorwaarden en procedures; Je informeert verzekerden en andere betrokkenen en je neemt zelfstandig besluiten; Je draagt zorg voor een correcte registratie in de verschillende computersystemen; Je bent werkzaam in onregelmatige diensten (alle dagen van de week tussen 07.00 – 23.00 uur).

WIE BEN JIJ?
Je hebt hbo werk- en denkniveau , kunt ook snel schakelen met systemen en begrijpt het belang van foutloze administratie. Nederlands en Engels spreek en schrijf je uitstekend. Daarnaast spreek je één van deze talen: Noors, Fins, Zweeds, Deens, Spaans, Italiaans, Frans, Portugees of Turks. Ervaring hoef je niet persé te hebben. Je hebt wel een streepje voor als je ervaring hebt in toerisme, in een callcenter of in de hulpverlening. Insteek voor deze baan is langere tijd, minimaal twee jaar.

WAT BIEDEN WIJ?
Een heel leerzame functie voor 16 tot 40 uur per week. Reken er op dat je de meeste uren maakt in de zomermaanden. Je werkt volgens rooster (dit ontvang je 2 weken van te voren). Voorafgaand aan je werkzaamheden krijg je van Eurocross een (betaalde) opleiding van twee weken. Het salaris is €12,27 bruto per uur, aangevuld met toeslagen in de avonden en weekenden. Daarnaast krijg je ook reiskostenvergoeding. Eurocross is gevestigd in het kantoor van Achmea, naast station Leiden centraal. Je kunt starten in week 5 of week 8.

Is dit jouw baan? Solliciteer dan direct met een up tot date cv en je motivatie.

Wil je weten wat Randstad jou kan bieden? www.randstad.nl/banking-insurance

Plaats LEIDEN
Bedrijf Eurocross Assistance Netherlands BV

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı