Vacature: parttime verkoper KPN XL Eindhoven (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Vacature: parttime verkoper KPN XL Eindhoven (M/V)

Vacature: parttime verkoper KPN XL Eindhoven (M/V)

Kasım 26, 2012

Ben jij servicegericht, commercieel én vind je het een uitdaging om een klant een passend product van KPN aan te bieden? Reageer dan snel op deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttime verkoper (32 uur per week) voor de KPN XL winkel in Eindhoven!

KPN is leverancier van IT-diensten en telecommunicatie in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Ga je aan de slag in de KPN XL Winkel dan werk je in een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s die hart hebben voor tevreden klanten!

Je spreekt zowel zakelijke klanten als particuliere consumenten proactief aan en verkoopt de producten van KPN. Je leeft je in de situatie van de klant in en voert een gestructureerd verkoopgesprek. Je geeft uitleg in begrijpbare taal en vertaalt de wens van de klant naar een concreet productaanbod.

Het is een afwisselende en actieve baan, waarin het behalen van verkoopdoelen centraal staan. Je ontvangt betaalde trainingen en coaching om steeds beter te worden in je vak!

Wij vragen van jou:

– Minimaal MBO+/HBO niveau

– Commerciële instelling, targets dagen je uit

– Affiniteit met telecomproducten

– Ervaring in de actieve verkoop (callcenter, deur tot deur, etc.)

– Vaardigheid met het voeren van verkoopgesprekken

– Flexibele beschikbaarheid (koopavond en weekend).

KPN biedt:

KPN biedt uitzicht op een vaste aanstelling en een goed salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit. Je ontvangt diverse product- en verkooptrainingen. Je kunt doorgroeien tot allround verkoper of winkelmanager, maar ook op het gebied van sales, marketing en management op het hoofdkantoor.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Is de button `solliciteer’ niet zichtbaar? Kijk dan op via www.randstad.nl. Zoek op vacaturenummer 1171957!

Plaats SON
Bedrijf KPN winkel

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı