VACATURE OPERATOR FOOD WAALWIJK (3 PLOEGEN) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > VACATURE OPERATOR FOOD WAALWIJK (3 PLOEGEN) (M/V)

VACATURE OPERATOR FOOD WAALWIJK (3 PLOEGEN) (M/V)

Ağustos 17, 2015

Als operator binnen dit food bedrijf ben je verantwoordelijk voor de verwerking en verpakking van voedings producten (geen vlees) . Er wordt binnen dit bedrijf in Waalwijk in een drie ploegensysteem gewerkt. Bij gebleken geschiktheid is er zeker uitzicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever.

Naast het draaien van de productie ben je verantwoordelijk voor het in- en afstellen van de machines, het verhelpen van 1e lijns storingen en het, samen met de monteur, oplossen van grotere storingen. Dit doe je op een dusdanige manier dat zowel de kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen worden gehaald

FUNCTIE-EISEN OPERATOR FOOD WAALWIJK (3 PLOEGEN)
– Operator A niveau;
– Ervaring in de voedingsindustrie;
– Geen bezwaar om in een gekoelde omgeving te werken.

WAT BIEDEN WIJ
Randstad Techniek biedt een goed marktconform salaris en, bij goed functioneren, heb je uitzicht op een vaste aanstelling. Je maakt gebruik van de pensioenregeling. Je kan opleidingen volgen en komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering. Wanneer je in directe dienst komt kan je gebruik maken van zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie van Operator food? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Randstad Procestechniek
Bart Kok
Bart.kok@nl.randstad.com

Plaats Waalwijk
Bedrijf Randstad Procestechniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , ,

Medya Ortağı