Vacature Klantenservice Enschede (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Vacature Klantenservice Enschede (M/V)

Vacature Klantenservice Enschede (M/V)

Haziran 2, 2017

Sales talenten in Enschede opgelet! Heb jij een passie voor auto's? Of vind jij auto's misschien wel gewoon reuze interessant? Ben jij daarnaast goed in bemiddelen? Lees dan snel verder!

FUNCTIE PROFIEL
Voor een bekende relatie in regio Enschede zijn wij op zoek naar auto bemiddelaars! Jij neemt contact op met particulieren die via de website een auto te koop hebben gezet. Samen met de klant probeer jij een zo juist mogelijk beeld te krijgen van de auto en tot een vraagprijs te komen. Vervolgens bedenk jij voor welke aangesloten handelaren dit aanbod interessant kan zijn. Omdat jij een talent bent in bemiddelen sluit jij met gemak tussen particulier en handelaar een overeenkomst! Yes, score!

OVER HET BEDRIJF
Work hard, play hard! Er heerst een ontzettend gezellige informele sfeer en je hoeft dus absoluut niet strak in het pak op de werkvloer te verschijnen. Regelmatig worden er teamactiviteiten georganiseerd en zo ook een feestje op zijn tijd! Het bedrijf is internationaal groeiend en daarom zijn er volop doorgroei mogelijkheden. Jij wordt on the job getraind met een markt conform salaris. Hoe meer jij scoort hoe meer geld er op jouw bankrekening verschijnt!

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?
Wij zijn op zoek naar toppers die:
– Commercieel zijn ingesteld;
– Met minimaal een MBO niveau diploma op zak;
– Flexibel zijn ingesteld, jij vindt het niet erg om 's avonds, in het weekend of soms op feestdagen te werken;
– De Nederlandse taal uitstekend beheersen in woord en geschrift.

Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als wij? Dan zien wij jouw motivatie graag zo snel mogelijk tegemoet! Reageer vandaag nog door op onderstaande sollicitatie button te drukken! Heb jij nog vragen? Stuur dan een mail of app!!

Plaats ENSCHEDE
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı