VACATURE HYDRAULIEK MONTEUR ( ZZP ) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > VACATURE HYDRAULIEK MONTEUR ( ZZP ) (M/V)

VACATURE HYDRAULIEK MONTEUR ( ZZP ) (M/V)

Ağustos 26, 2013

VACATURE HYDRAULIEK MONTEUR ( ZZP ) IN DE REGIO HOOGEVEEN (M/V)

In de omgeving van Hoogeveen is Randstad Techniek op zoek naar een hydrauliek monteur ( ZZP ) op oproepbasis. In een klein en hecht team hou jij je bezig met het zelfstandig assembleren en monteren van hydraulische en pneumatische componenten. Daarnaast dient er, aan de hand van schema’s, af en toe eenvoudige bedrading aangesloten te worden. Als hydrauliek monteur ( ZZP ) versta jij je vak, je bent in staat om na een korte inwerkperiode zelfstandig te werken en natuurlijk help jij je technische collega’s indien nodig.

FUNCTIE-EISEN VACATURE HYDRAULIEK MONTEUR ZZP

– afgeronde technische opleiding werktuigbouw

– aanvullende scholing in hydrauliek, pneumatiek en basis elektro

– in staat om tekeningen te kunen lezen

– je bent flexibel en toont initiatief

WAT BIEDEN WIJ?

De opdrachten voor de hydrauliek monteur ( ZZP ) kenmerken zich door het onregelmatige karakter – je wordt ingezet in piekperiodes en zult weer uitstromen zodra de piek voorbij is. Ideaal voor bijvoorbeeld ZZP ers ter overbrugging van de overige werkzaamheden, of als bijbaan als je niet hoeft te werken maar wel graag wilt werken in de Techniek!

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek .

REAGEREN

Interesse in deze functie van Hydrauliek monteur ZZP of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere vacatures te bespreken? Neem dan contact op met Paul Hauser van Randstad Techniek Regio Drenthe en Overijssel, tel.no.06-15015539 of reageer via paul.hauser@nl.randstad.com .

Plaats REGIO HOOGEVEEN
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı