VACATURE : FUNCTIE OPERATOR B FOOD (HELMOND, DAGDIENST, VASTE BAAN !!) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > VACATURE : FUNCTIE OPERATOR B FOOD (HELMOND, DAGDIENST, VASTE BAAN !!) (M/V)

VACATURE : FUNCTIE OPERATOR B FOOD (HELMOND, DAGDIENST, VASTE BAAN !!) (M/V)

Ocak 4, 2016

VACATURE : FUNCTIE OPERATOR B FOOD (HELMOND, DAGDIENST, VASTE BAAN !!)
Als operator food ben je verantwoordelijk voor de bewerkingslijnen van deze landelijke speler in de voedingsindustrie. Het gaat om een functie op basis van werving en selectie.

Binnen je taken en verantwoordelijkheden vallen het instellen en omstellen van de machine teneinde een optimale capaciteit en rendement te realiseren, het aansturen van 3 medewerkers binnen het eigen verantwoordelijkheidsgebied.

FUNCTIEOMSCHRIJVING VACATURE OPERATOR B FOOD (HELMOND)
Je voert 1e lijns onderhoud uit en bent mede verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de productielijn. Er wordt het grootste gedeelte van het jaar gewerkt in de dagdienst, de overige tijd wordt er opgeschaald naar een twee-ploegensysteem.

FUNCTIE-EISEN VOOR DEZE VACATURE VAN OPERATOR B FOOD (HELMOND)
– Afgeronde MBO-opleiding richting Food en/of Productie Of Operator / VAPRO-B diploma
– Ervaring in een soortgelijke functie;
– Geen 8 tot 5 mentaliteit en bereid tot overwerk;

WAT BIEDEN WIJ
Randstad Techniek biedt een goed marktconform salaris op basis. Je maakt gebruik van de pensioenregeling. Je kan opleidingen volgen en komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie van Operator B Food (Helmond) ? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Randstad Procestechniek
Bart Kok
Bart.kok@nl.randstad.com
0621587069

Plaats Helmond
Bedrijf Randstad Procestechniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , , , ,

Medya Ortağı