Vacature: fulltime verkoper kpn glas Nieuw Vennep (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Vacature: fulltime verkoper kpn glas Nieuw Vennep (M/V)

Vacature: fulltime verkoper kpn glas Nieuw Vennep (M/V)

Ocak 26, 2013

Voor het KPN Glasvezel Infocenter in Nieuw Vennep zijn we per direct op zoek naar ambitieuze, getalenteerde Top verkopers! Ben jij commercieel, sociaal en niet bang om op mensen af te stappen? Vind je het leuk om zowel binnen, als in de buitenlucht te werken? Lees dan verder!

KPN Glasvezel is de internetverbinding van de toekomst. Vanuit mobiele Infocenters die veelal te vinden zijn bij winkelcentra staat een team met enthousiaste verkopers paraat om de buurtbewoners te informeren over het product. Uiteindelijk staat het verkopen natuurlijk centraal.

Functie:

Als verkoper van KPN Glasvezel sta je in en rondom het Infocenter om de buurtbewoners aan te spreken over het product. Om dit te kunnen doen is het een must dat je gemakkelijk op mensen durft af te stappen en creatief bent in je benadering. Jij weet hoe je mensen staande houdt om hun wensen betreft Internet en televisie te inventariseren om uiteindelijk een mooi aanbod te doen. Streven naar een verkoopdoel is iets wat je uitdaagt en waar je voor gaat. Bij een mooi resultaat staan daar incentives tegenover!

Functie-eisen:

– Je bent commercieel, enthousiast, overtuigend en niet bang om op mensen af te stappen

– Je hebt affiniteit met de producten van KPN Glasvezel

– Je hebt MBO4+ of HBO werk en denkniveau

– Je werkt graag in een team

– Het hebben van een rijbewijs is een pré

Bij het glas infocenter kun je tussen de 24-40 uur (4 a 5 dagen) werken. Het salaris ligt op €9,59 bruto per uur.

Let op: de glas infocenters staan tijdelijk (3 maanden) in een bepaalde plaats. Hierna wordt er gekeken of je eventueel doorgeplaatst kan worden naar een ander infocenter of bij goed functioneren in een KPN/Hi of Telfort winkel. Het betreft in eerste instantie wel een tijdelijk project.

Heb jij interesse in deze functie? Reageer dan snel via onderstaande knop en wij nemen contact met je op voor een telefonische intake

Plaats NIEUW VENNEP
Bedrijf KPN Glas/Proclare

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı