Vacature: Bijbaan als winkelmedewerker in Haarlem 12 uur (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Vacature: Bijbaan als winkelmedewerker in Haarlem 12 uur (M/V)

Vacature: Bijbaan als winkelmedewerker in Haarlem 12 uur (M/V)

Şubat 27, 2015

Wil jij graag snel aan de slag in een flexibele parttime baan bij Hi in Haarlem Schalkwijk? Wil jij daarbij ook goed verdienen en werken voor top werkgever KPN? Lees dan deze vacature voor de functie van: Verkoopmedewerker bij Hi Haarlem Schalkwijk voor 12 uur!

Als verkoper ben jij de eerste die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telecom aan Nederland mag presenteren. Je geeft de klant vakkundig advies en helpt de klant met een productaanbod op maat. In deze afwisselende baan ben jij het gezicht van Hi. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de winkel en het behalen van targets. Dat is nog niet alles! Om dit zo goed mogelijk te doen volg je verkooptrainingen en coaching on-the-job! De volgende website geeft een goede indruk van het werk bij Hi: (http://tinyurl.com/npxqytk).

Wij bieden:
Een flexibele parttime baan die goed te combineren is met studie
Een leuke werksfeer en een informele cultuur
Een goed salaris
Diverse product en verkooptrainingen
Uitzicht op een vaste aanstelling bij KPN
Doorgroeimogelijkheden tot winkelmanager

Wij vragen:
Iemand met MBO/HBO/WO denkniveau
Beschikbaar voor 12 uur per week
Bereid om tijdens koopavonden en in de weekenden te werken
Minimale beschikbaarheid van een jaar

Voor deze functie zoeken wij spontane en gedreven winkelmedewerkers. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijk contact maakt met de klant. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de klanten met een tevreden glimlach naar buiten lopen. Jij bent het visitekaartje van Hi!

Is dit de baan voor jou? Ben jij die enthousiaste verkoper waar Hi naar op zoek is? Reageer dan nu direct met cv en motivatie!

Plaats HAARLEM
Bedrijf Hi Shop

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı