UWV Communicatieadviseur WERKbedrijf

Anasayfa >Overheid > UWV Communicatieadviseur WERKbedrijf

UWV Communicatieadviseur WERKbedrijf

Mart 23, 2013

UWV Communicatieadviseur WERKbedrijf
Publicatie: 23-03-2013
Einddatum: 10-04-2013

Organisatie:
Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen

Standplaats:
Amsterdam Sloterdijk

Functie omschrijving:

Als (senior)communicatieadviseur:

 

-          adviseer je de projectmanager communicatie op diverse communicatie onderwerpen;

-          ontwikkel je interne dan wel externe communicatieplannen rondom thema’s en vertaal je deze naar effectieve communicatiemiddelen;

-          ben je projectleider van de uitvoering van deze communicatieplannen en
-middelen;

-          adviseer je communicatiecollega’s over het bereiken van synergie in de (gefaseerde) aanpassing van bestaande communicatiemiddelen;

-          zorg je ervoor dat medewerkers niet overvoerd raken met (uiteenlopende) informatie;

-          werk je nauw samen met collega communicatieadviseurs (zowel landelijk als district) en relevante partijen binnen de organisatie;

-          stel je zelfstandig en op eigen initiatief doelen en realiseert deze.

Wie zoeken wij?
Voor het project Communicatie zijn wij op zoek naar talentvolle ervaren communicatieadviseurs die meehelpen om de in- en externe communicatie over de veranderingen van de organisatie op een zorgvuldige en consistente manier kan overbrengen naar onze doelgroepen.

Je hebt aan een half woord genoeg. Je bent een bruggenbouwer tussen het project Communicatie en de lijnorganisatie. Daarbij ben je als geen ander in staat om mensen met elkaar te verbinden en “oud en nieuw” samen te brengen. In 2013 gaan steeds meer projectactiviteiten en -producten over naar de staande lijnorganisatie, dit betekent een nauwe samenwerking en intensief optrekken met relevante afdelingen binnen de organisatie.

Daarnaast ben je in staat als een gelijkwaardige gesprekspartner draagvlak voor adviezen te verkrijgen, ook bij het hoger management. Je beschikt over een “hands on” mentaliteit en beschouwt het als een uitdaging om zelf de praktische uitvoering van de adviezen ter hand te nemen. Je bent een snelle denker en werker. Verder ben je zelfsturend en in staat om in- en extern een relevant netwerk op te bouwen en kun je goed omgaan met mensen van zeer divers niveau en pas je je gedrag hierop aan.

Wat ga je doen?

Je bedenkt effectieve middelen om de veranderingen binnen de organisatie helder te maken bij alle medewerkers binnen de divisie. Daarnaast zorg je ervoor dat onze klanten en stakeholders weten wat er verandert en wat dat voor hen betekent. Hiervoor zet je de meest effectieve communicatiemiddelen in.

 

Je onderhoudt een netwerk met interne partijen, waaronder districts- communicatieadviseurs (regionale communicatie) met als doel te komen tot een goede wederzijdse informatievoorziening en acceptatie en draagvlak te creëren. 

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı