UWV Adviseur Werkgeversdiensten WERKbedrijf Goes

Anasayfa >Overheid > UWV Adviseur Werkgeversdiensten WERKbedrijf Goes

UWV Adviseur Werkgeversdiensten WERKbedrijf Goes

Ağustos 16, 2013

UWV Adviseur Werkgeversdiensten WERKbedrijf Goes
Publicatie: 16-08-2013
Einddatum: 29-08-2013

Organisatie:
Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen

Standplaats:
Goes

Functie omschrijving:

De adviseur werkgeversdiensten is werkzaam op het regionale werkgeversservicepunt en heeft een schakel functie naar de landelijk adviseur werkgeversdiensten die op het landelijk werkgeversservicepunt werkzaam zijn. Om werkzoekenden uit onze doelgroepen te kunnen leveren en plaatsen gaan wij binnen de regionale arbeidsmarkt op zoek naar preferente werkgevers.

Met deze werkgevers worden op regionaal niveau arrangementen gemaakt waarop de werkzoekenden met een grote afstand op de arbeidsmarkt geleverd kunnen worden. Denk hierbij aan WAJONG, WIA en andere werkzoekenden met een grote afstand op de arbeidsmarkt.

Om dit te bewerkstelligen heb je een gedegen kennis van de arbeidsmarkt en van de werkzoekenden in caseload nodig. Dit betekent o.a. een actieve samenwerking met werkcoaches en arbeidsdeskundigen binnen de werkzoekenden dienstverlening.

De adviseur werkgeversdiensten  is niet alleen verantwoordelijk voor het maken van arrangementen, maar nadat deze arrangementen zijn gemaakt, is hij ook verantwoordelijk voor de levering op deze arrangementen. 

Contactpersoon:
I. van Zimmeren,manager werkgeversdienstverlening
06 54783161

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı