Twitter blokkeert racist Geert Wilders vanwege haatzaaien

Anasayfa >Hollanda Haberler > Twitter blokkeert racist Geert Wilders vanwege haatzaaien

Twitter blokkeert racist Geert Wilders vanwege haatzaaien

Twitter heeft vrijdag maatregelen genomen tegen de racistische politicus Geert Wilders en heeft zijn account tijdelijk op slot gezet na een Tweet waarin hij zich generaliserend uitsprak over moslims.

Twitter geeft aan dat het account van de veroordeelde racist is geblokkeerd omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan haatzaaien.

“Het is niet toegestaan om geweld tegen anderen te promoten of om anderen te bedreigen of lastig te vallen op basis van ras, etniciteit, nationaliteit, seksuele voorkeur, gender, religie, leeftijd, een handicap of een serieuze ziekte,” staat er in de mail die het Sociale Media concern verstuurde.

Wilders stelde in zijn gewraakte discriminerende Tweet moslims gelijk aan antisemitisme en deed dit onder de hashtag #KeppelOp die eerder gestart werd door de zionistische lobbyorganisatie CIDI. Het CIDI gaf afgelopen week nog een podium aan de rechtsextremist Thierry Baudet tijdens een demonstratie in Den Haag. Terwijl Wilders door FvD de afgelopen periode enigszins uit beeld verdween, lijkt hij zich met deze aangemeten slachtofferrol weer even in de picture te hebben gespeeld.

Nederlandse media willen niet dat je ‘The Lobby’ ziet

Het bericht Twitter blokkeert racist Geert Wilders vanwege haatzaaien verscheen eerst op DutchTurks.nl | Nieuws & Opinie.

View full post on DutchTurks.nl | Nieuws & Opinie

Tags: , , , , , ,