Twee Universitaire Docenten Staats- en Bestuursrecht

Anasayfa >Overheid > Twee Universitaire Docenten Staats- en Bestuursrecht

Twee Universitaire Docenten Staats- en Bestuursrecht

Mart 19, 2013

Twee Universitaire Docenten Staats- en Bestuursrecht
Publicatie: 19-03-2013
Einddatum: 12-04-2013

Organisatie:
AcademicTransfer

Standplaats:
Tilburg

Functie omschrijving:

Tilburg University is een moderne en gespecialiseerde universiteit. Tilburg Law School staat voor kwaliteit, met brede, internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Binnen de facultaire, door de KNAW erkende onderzoeksschool staan fundamentele vraagstukken, rechtsvergelijking en multi- en interdisciplinariteit centraal. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig.

Het onderwijs en onderzoek van het departement Public Law, Jurisprudence and Legal History omvat onder meer het domein van het staats- en bestuursrecht. Het departement biedt een uitdagende academische leeromgeving waarin enerzijds teamwork centraal staat en anderzijds het individueel ontplooien van eigen vaardigheden op het gebied van onderwijs en onderzoek wordt gestimuleerd.

Het departement Public Law, Jurisprudence and Legal History is op zoek naar twee enthousiaste, talentvolle en gekwalificeerde universitaire docenten voor onderwijs en onderzoek op het gebied van staats- en bestuursrecht. In het bijzonder zijn wij op zoek naar één persoon die zich meer kan toeleggen op staatsrecht en één persoon die zich meer kan toeleggen op bestuursrecht. Van beide personen verwachten we een brede inzetbaarheid. 

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , , ,

Medya Ortağı