Treinmachinist VB goederen regio Heerlen

Anasayfa >Transport > Treinmachinist VB goederen regio Heerlen

Treinmachinist VB goederen regio Heerlen

Şubat 2, 2013

We zijn op zoek naar enthousiaste goederenmachinisten volledig bevoegd voor flexibele inzet in de regio Limburg, met mogelijkheden tot België en Duitsland.
Jij bent de persoon die zelf je werk voorbereidt; het verzamelen van de juiste documenten en de controle van je trein. Daar waar rangeren nodig is, voer je dit zelfstandig of samen met een rangeerder uit. Tijdens de rit heb je veelvuldig contact met proces control en treindienstleiders over de loop van je trein. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen.

Naast een marktconform salaris bieden wij daar bovenop 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenregeling. Ook bieden wij, in voorkomende situaties, een auto van de zaak. Voor een goede communicatie en het verkrijgen van dienstberichten rusten wij je uit met een tablet en telefoon.

Bij ons ben jij de regisseur van je eigen werkagenda. Er is veel ruimte om zelf aan te geven wanneer je kunt en wilt werken.

Machinisten die zonder verdere instructie of opleiding (materieel- en baanvakkennis uitgezonderd) per direct inzetbaar zijn, komen meteen in aanmerking voor een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd. De eerste twee maanden zullen een proeftijd zijn. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı