Technisch verkoopmedewerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Technisch verkoopmedewerker (M/V)

Technisch verkoopmedewerker (M/V)

Kasım 3, 2014

Voor een verkoopkantoor van bouwmaterialen (marktleider in kunststofleidingsystemen) zoeken wij per direct een fulltime filiaalmedewerker. In deze functie ben je zowel verkoopmedewerker als magazijnmedewerker. Het gaat uiteindelijk om een vaste baan!

De werkzaamheden bestaan uit het te woord staan van klanten (veelal installateurs), orders verwerken, bestellingen uitleveren vanuit magazijn, facturatie en alle andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het inruimen van het magazijn. In verband met deze werkzaamheden is ervaring met het werken op een heftruck belangrijk!

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een technische achtergrond. Je hebt bijvoorbeeld al gewerkt als installateur, loodgieter of in de bouw en maakt graag een overstap naar een commerciële functie. Liefst heb je al verkoopervaring opgedaan. Je hebt een flexibele instelling ten aanzien van werktijden. Je bent commercieel ingesteld, bent klantgericht en dienstverlenend, kortom service met een plus is jouw uitstraling! Je kunt goed in teamverband functioneren, bent pro actief en kunt nauwkeurig werken met oog voor kwaliteit. Ook ben je computervaardig.

Indien je bovenstaande bevestigend kun beantwoorden men je de juiste kandidaat voor de functie!

Plaats Amersfoort
Bedrijf Groothandel bouwmaterialen

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı