Technisch Product Documentalist (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Technisch Product Documentalist (M/V)

Technisch Product Documentalist (M/V)

Aralık 6, 2015

Voor een groeiende afdeling van Philips Consumer Lifestyle zijn wij op zoek naar een zeer accurate Technische Product Documentalist (TPD Engineer) met Windchill ervaring (must)!

Heb jij ervaring met zeer complexe data management, werk jij nauwkeurig, heb je ervaring met product ontwikkeling binnen een productie omgeving, beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en zie jij het als een uitdaging om een zeer complex data management systeem te beheren/onderhouden? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Omschrijving:
Als TPD Engineer kom je te werken binnen een project team en rapporteer je aan de projectleider. Jouw afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van Skincare producten voor dames. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele data management systeem. De skincare producten bevatten honderden onderdelen en al deze onderdelen staan per product vermeld in het data systeem. Denk hierbij aan het kleinste schroefje, maar ook aan de buitenkant (verpakking). Alle onderdelen staan per product vermeld in 42 landen. Veranderd er in 1 product bijvoorbeeld 1 schroefje dan moet dit 42 keer gewijzigd worden in het systeem. Een kleine fout in het data systeem levert onduidelijkheid op bij de productie afdeling en dus een grote fout in het product.

Het betreft hier dus een zeer verantwoordelijke functie die zeer accuraat uitgevoerd moet worden! Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van product ontwikkeling/Mechanica of bekend bent met een productie omgeving om je goed te kunnen verdiepen in het product en de consequenties die een klein foutje kan veroorzaken.

Functie eisen:
* MBO+ en relevante werkervaring binnen de gevraagde omgeving.
* Ervaring met data management systeem (bijv. Cemafore)
* Ervaring met Windchill is een MUST
* Communicatief vaardig en goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
* Pro actief, accuraat, goed kunnen plannen en organiseren en een echte teamplayer!

Interesse? Reageer dan direct!

Plaats EINDHOVEN
Bedrijf Philips

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı