Technisch medewerker werktuigbouwkunde in Havelte

Anasayfa >Overheid > Technisch medewerker werktuigbouwkunde in Havelte

Technisch medewerker werktuigbouwkunde in Havelte

Haziran 13, 2013

Technisch medewerker werktuigbouwkunde in Havelte
Publicatie: 13-06-2013
Einddatum: 15-07-2013

Organisatie:
Ministerie van Defensie

Standplaats:
Havelte

Functie omschrijving:

Je adviseert bij de Dienstkring Havelte van de Dienst Vastgoed Defensie (DVD) over technische aangelegenheden tijdens de voorbereiding van projecten.

Als technisch medewerker werktuigbouwkunde maak je ontwerpen op basis van bekende alternatieven en begeleid en coördineer je werkzaamheden die de DVD uitbesteedt. Je ondersteunt bij de coördinatie en sturing van het onderwerp. Ook zorg je voor een tijdige en juiste uitwisseling van informatie met de overige proceseigenaren en voor de vereiste onderlinge afstemming. En je levert informatie over de feitelijke uitgangssituatie voor de voorbereiding voor ontwerpen.

Verder stel je bestekken, werkbeschrijvingen, tekeningen, ramingen en begrotingen op. Je coördineert en houdt toezicht op de uitvoering van PO (planbaar onderhoud) en CoVo (kleine en grote verbouwingswerkzaamheden). Tot slot verzamel je vastgoedgegevens en voert die uit. 

Contactpersoon:
de heer E.R. van den Ham (P&O adviseur)
06 12724846

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.