Technisch Klantenservice Medewerker Automotive (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Technisch Klantenservice Medewerker Automotive (M/V)

Technisch Klantenservice Medewerker Automotive (M/V)

Haziran 24, 2015

Om de ambities van VHD Alarmcentrale op daadkrachtige wijze waar te maken, zoeken wij voor onze alarmcentrale een gedreven medewerker technische service voor 16 uur per week.

Je houdt je in deze afwisselende functie binnen ons technische automotive team bezig met het op een klantvriendelijke manier telefonisch te woord staan van onze klanten. Je kunt je inleven in de situatie van de klant bent communicatief overtuigend in staat de juiste vragen te stellen om tot een diagnose van het probleem te komen.

Aan de hand daarvan ben je in staat de gevraagde technische informatie en adviezen te verstrekken. Je bent uitstekend op de hoogte van moderne autotechniek en aanverwante (gebruikers-) problemen en je kunt goed overweg met (digitaal beschikbare) auto gerelateerde documentatie.

VHD biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week onze dienstverlening aan en zoeken een enthousiaste collega om ons hierin te ondersteunen.

Wat zoeken wij voor VHD:
— Je volgt een MBO of HBO-opleiding in de autotechniek en je beschikt over technische autokennis. Naast de theorie heb je deze kennis ook reeds in de praktijk gebracht.
— Je beschikt over administratieve werkervaring en je vindt het leuk om administratief bezig te zijn en dingen uit te zoeken.
— Als persoon ben je servicegericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig.
–Je hebt goede kennis van- en ervaring met het werken met internet, windows- en office gerelateerde computerprogrammatuur en kunt er vlot mee werken; je hebt een goede typevaardigheid en -snelheid
— Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
— Je kunt goed zelfstandig werken.

Wij bieden:
— een marktconform salaris
— toeslagen in de avonden en in het weekend
— een leuke baan voor op je cv en goed te combineren met je studie

Plaats DEVENTER
Bedrijf VHD Alarmcentrale

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı