Technisch innovatiespecialist

Anasayfa >Overheid > Technisch innovatiespecialist

Technisch innovatiespecialist

Şubat 1, 2014

Technisch innovatiespecialist
Publicatie: 26-11-2013
Einddatum: 22-02-2014

Organisatie:
Ministerie van Defensie

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Ben jij altijd bezig met het nieuwste van het nieuwste? Krijg jij elk ICT-systeem dat we je voorzetten werkend? Zoek je veel afwisseling in je werk? Kun jij het aan om de ene dag een router en een databaseserver te configureren en de volgende dag een nieuw image voor een smartphone te bouwen? Wil jij (operationele) gebruikers in een pilot ondersteunen om een innovatie te testen? Wij zoeken je, als je deel wil uitmaken van een team met hoogwaardige technische experts en ontwikkelaars die Concept Development en Experimentation ondersteunen en zo bijdragen aan de IV/ICT-innovaties voor Defensie. 

Je ontwerpt prototypes en probeert oplossingen te bouwen voor problemen die opkomen in innovatieprojecten. Je bouwt mee aan de technische infrastructuur voor onderzoek en experimenten en helpt om deze in stand te houden. Je werkt technische aspecten van onderzoeksvragen uit voor innovatiemanagers en ondersteunt samen met de projectleider de gebruikers van experimenten en pilots. En je treedt op als materiedeskundig specialist in projecten van Concept Development & Experimentation (CD&E). Je ondersteunt en begeleidt collega’s in het gehele vakgebied.

Innovatieopdrachten voer je uit binnen de kaders van samenhangende (beleids-)richtlijnen, procedures, wet- en regelgeving en gangbare (internationale) methoden en afspraken op het gebied van CD&E. Op basis van analyse en interpretatie van opdrachten en situaties en de bijbehorende factoren neem je beslissingen over de aanpak en keuze van methoden. Je hebt daarbij de vrijheid om nieuwe oplossingen en alternatieven aan te dragen.

Contactpersoon:
R. Hendrikse
06-53390579
r.hendrikse@mindef.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı