Technisch Beheerder (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Technisch Beheerder (M/V)

Technisch Beheerder (M/V)

Aralık 4, 2015

Ben jij die energieke, communicatief vaardige en analytisch sterke Technisch Beheerder? Dan hebben wij wellicht een passende baan voor jou!!
Wij zijn per direct op zoek naar een Technisch Beheerder waarbij het een must is dat je gedegen kennis hebt van SAP!

In deze functie ben je dé spil in het contact met de verschillende aannemers en bent hierin positief kritisch t.a.v. (het verbeteren van) klanttevredenheid, kwaliteit en servicegerichtheid. Je bent communicatief vaardig op alle niveaus en je pakt de regierol actief op t.a.v. de pijlers dienstverlening, kwaliteit en geld. Je bent sterk in beheer- en bedrijfsvoeringsprocessen.
Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en registreert en stuurt bij. Je hebt oog voor de kwaliteit van de geleverde producten en/of diensten en de kwaliteit van de dienstverlening en checkt deze bij de klant en onderneemt actie daar waar nodig.
Maakt in voorkomende gevallen een kosten-batenanalyse. Levert een bijdrage aan het beheer van de (onderhoud)contracten. Verzorgt analyses en rapportages met conclusies en aanbevelingen. Alles met als doel om de klant beter van dienst te zijn.

Functie-eisen:
Je bent een sterke persoonlijkheid en bent positief kritisch. Je vertoont voorbeeldgedrag en kunt mensen hier op een natuurlijke manier in meenemen. Daarnaast fungeer je als sparringpartner en ben je sensitief en analytisch sterk. Kennis van SAP is een MUST evenals uitstekende kennis van de Office pakketten!
Tevens heb je een groot organisatiebewustzijn en hebt een uitstekend gevoel voor
klantprocessen, zowel m.b.t. ketenpartners als eindgebruikers. Het betreft een tijdelijke functie.

Je hebt een opleiding op MBO/HBO niveau en bijv. ervaring met contractbeheer/contractmanagement, Technisch Inkoop of Facility Management. Ook HBO schoolverlaters mét ruime kennis van SAP nodigen wij van harte uit te solliciteren!
Zonder SAP ervaring graag niet reageren.

Plaats Roermond
Bedrijf Wonen Limburg

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı