Technisch Beheerder (Bouwkunde)

Anasayfa >Overheid > Technisch Beheerder (Bouwkunde)

Technisch Beheerder (Bouwkunde)

Ocak 28, 2013

Technisch Beheerder (Bouwkunde)
Publicatie: 28-01-2013
Einddatum: 11-02-2013

Organisatie:
Gemeente Tilburg

Standplaats:
Tilburg

Functie omschrijving:
De technisch beheerder houdt zich bezig met:
– Werkzaamheden in het kader van het planmatig onderhoud en vervangingsinvesteringen op het vakgebied bouwkunde aan een deel van het gebouwenbestand. Dit betreft zowel het inspecteren en in kaart brengen van de onderhoudstoestand, als de uitvoering (voorbereiding en begeleiding) van het noodzakelijke onderhoud en de vervangingsinvesteringen.
– Monitoren van storingen en defecten (correctief onderhoud). De meldingen inzake correctief onderhoud komen centraal binnen op het meldpunt Gebouwen.
– Adviseren over diverse aanpassingen en wijzigingen op verzoek van klanten | huurders binnen het gebouwenbestand. Deze projecten variëren behoorlijk in omvang.
– Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het team (o.a. tenderen van onderhoud, prestatiecontracten, conditie afhankelijk onderhoud).

Je opereert zeer zelfstandig, en hebt vele contacten met huurders en uitvoerende partijen (aannemers, architecten, adviseurs). Je kracht is gebaseerd op parate vakkennis en ervaring. Een klantgerichte instelling is hierbij zeer belangrijk. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een team van ca. 15 medewerkers. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken en rekening houdt met de doelstellingen van het team. Daarnaast verwachten we een grote affiniteit met vastgoed en vastgoedontwikkeling.
Contactpersoon:
Anneke Pattinama

Anneke.Pattinama@tilburg.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı