Technician / Monteur WTB-E (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Technician / Monteur WTB-E (M/V)

Technician / Monteur WTB-E (M/V)

Eylül 8, 2013

Randstad Techniek zoekt voor haar opdrachtgever een allround Technische dienst medewerker WTB-E die zorg kan dragen voor onderhoud, reparaties en aanpassingen aan de installaties en apparatuur binnen het bedrijf. Het betreft een brede en uitdagende functie waarbij een vaste baan tot de mogelijkheden behoort!

Je draait mee in storingsdiensten, je bereid bestellingen voor, voor de aankoop van apparatuur en je hebt ervaring met elektrische schakelkasten. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste documentatie wordt onderhouden en opgeslagen met betrekking tot storingen en fout-rapportages. De volledige functieomschrijving is op aanvraag verkrijgbaar.

Functie eisen

– MBO werk- en denkniveau richting de elektrotechniek/werktuigbouwkunde;

– Kennis van besturingstechniek, mechanica en veiligheidsbeheerssystemen;

– Kennis van geautomatiseerde productieplanning en productieprocessen;

– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

– Kennis van kantoorautomatisering;

– Accuraat, zelfstandigheid, kwaliteitsgericht, analytisch denken, cijfermatig inzicht, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

– Binnen een straal van 15 km woonachtig van Ede

Voldoe je aan de bovenstaande omschrijving en herken je jezelf in het profiel van Technician WTB-E? Reageer dan snel het betreft een vaste baan!

Randstad Techniek Barneveld

Jolien Kienhuis & Bas Ibink

0342-405035

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers.

Plaats Omgeving EDE
Bedrijf Organisatie omgeving Ede

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı