Teammanager (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Teammanager (M/V)

Teammanager (M/V)

Mart 2, 2013

De functie

Als teammanager bij SOL Beheer geef je leiding aan een team van allround administratiemedewerkers. Je bent voor een groot deel van je tijd bezig met het coachen van je medewerkers, verder richt je je op het onderhouden en verbeteren van de kwaliteit, productiviteit, doorlooptijd en kosten binnen de afdeling. Je draagt mede zorg voor de commerciële resultaten en vitaliteit van SOL Beheer. Aan de hand van managementinformatie houd je inzicht in de resultaten en stuur je zo nodig bij. Vanzelfsprekend lever je in samenwerking met de manager en de collega teammanagers een actieve bijdrage aan beleid en organisatieontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team op het gebied van o.a. efficiency, budget en medewerkertevredenheid. Wij werken aan continue verbetering volgens de SENS-systematiek. Je begeleidt en initieert veranderingsprocessen in jouw team.

Het profiel

– HBO niveau – ervaring binnen Leven vakgebied – procesgericht – koers bepalend – verbind mensen binnen en buiten het team – goede coach – klantgedreven – resultaatgericht – ontwikkelgericht en coachend.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Bij SOL werken ongeveer 350 medewerkers. Als teammanager geef je leiding aan ca. 18 medewerkers. In dit team vinden het beheer en de uitkeringen plaats van Achmea Leven klanten.

We nemen alleen je sollicitatie in behandeling indien je beschikt over het gevraagde profiel.

Plaats LEEUWARDEN
Bedrijf Achmea Service Organisatie Leven

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı