Teamleider Opsporing Amsterdam

Anasayfa >Overheid > Teamleider Opsporing Amsterdam

Teamleider Opsporing Amsterdam

Eylül 13, 2013

Teamleider Opsporing Amsterdam
Publicatie: 13-09-2013
Einddatum: 20-09-2013

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Amsterdam

Functie omschrijving:

Medewerkers van het team opsporing houden zich bezig met het bestrijden van de georganiseerde criminaliteit. Niet alledaagse werkzaamheden in een niet alledaagse omgeving!
Heb jij de expertise om aan zo’n team leiding te geven? De inhoudelijke kennis en kunde om knopen door te hakken in fraudezaken? En meer dan voldoende voelsprieten om je gemakkelijk te bewegen in een bestuurlijk en politiek krachtenveld? Dan ben jij onze nieuwe teamleider team opsporing in Amsterdam.

In je rol van teamleider stuur je een team van 25-30 rechercheurs aan. Je vertaalt de vastgestelde uitgangspunten, kaders en de te bereiken resultaten en ontwikkelingen van de FIOD in concrete werkzaamheden en acties. Je staat voor je team, ook als het moeilijk of tricky wordt. Je begeleidt en coacht je medewerkers en stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor is natuurlijk vereist dat je ook jezelf voortdurend informeert over en bijschoolt in de laatste ontwikkelingen op het gebied van opsporing, wetgeving en technologie/digitalisering.

In je rol van teamleider sta je voor de afspraken die gemaakt zijn en worden met Belastingen, Douane en eventueel andere opdrachtgevers én Openbaar Ministerie. De in die afspraken vastgestelde uitgangspunten, kaders en de te bereiken resultaten voor opsporing vertaal je naar doelstellingen en prioriteiten voor jouw team. Samen met je collega teamleiders van de regio ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering én de evaluatie van het beleid en de ontwikkeling van de FIOD in jullie regio. Je draagt ook (inhoudelijk) bij aan de integrale beleidsontwikkeling (van primaire en ondersteunende processen). Je neemt deel aan Belastingdienst brede overleggen en samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld OM en politie. In sommige gevallen treed je op als eerstverantwoordelijke, landelijk aanspreekpunt of vertegenwoordiger van de FIOD.

Bovenal weet je bovenstaande rollen uitstekend te combineren en vind je de juiste balans tussen de medewerker en (de omgeving van) de organisatie!

Contactpersoon:
Liesbeth Visser, Employability center
030-275 46 24

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı