Teamleider operationeel beheer en Support

Anasayfa >Overheid > Teamleider operationeel beheer en Support

Teamleider operationeel beheer en Support

Eylül 20, 2013

Teamleider operationeel beheer en Support
Publicatie: 05-09-2013
Einddatum: 30-09-2013

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je bent binnen Shared Service Centrum ICT primair verantwoordelijk voor de performance van het oplossen van incidenten binnen de ICT-voorziening van onze afnemers. Ook verzorg je de uitvoering van bijbehorende beheerroutines en rapportages.

Als teamleider neem je initiatieven en lever je een belangrijke bijdrage aan de analyse en verbetering van relevante ITIL-processen binnen het werkveld van operationeel beheer en ondersteuning. Je bent het aanspreekpunt in geval van escalaties of situaties waarin we specifieke hulp moeten organiseren of leveren. Je stuurt specialisten aan uit de verschillende productgroepen functioneel n op de onderhanden werkzaamheden. Hierbij heb je voor de tweedelijnssupportmedewerkers ook een HR-verantwoordelijkheid.

Je zorgt dat er gewerkt wordt met actuele en professionele beheerdocumentatie, waaronder handleidingen, checklisten en procedures. Ook zorg je voor het opzetten en onderhouden van goede en actuele faciliteiten voor de monitoring van de ICT-infrastructuur, die ook elektronische rappellering bieden aan de diverse belanghebbenden. Je hebt bovendien een sturende en initiatiefnemende rol om samen met collega-teamleiders te zorgen voor een goede planning van de beschikbare resources, een professionele werkwijze, gegarandeerde inzet en werking van middelen en medewerkers. 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
0650738020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı