Teamleider Commerciele Binnendienst (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Teamleider Commerciele Binnendienst (M/V)

Teamleider Commerciele Binnendienst (M/V)

Haziran 8, 2017

Voor Bredenoord in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Teamleider Commerciële Binnendienst. Jouw uitdaging is om de Commerciële processen naar een hoger niveau te tillen en de implementatie van een nieuw software systeem verder vorm te geven. Dit doe je in een team van ongeveer 12 vakmensen met veel kennis en passie voor de organisatie!

WELKE UITDAGING STAAT JE TE WACHTEN?
Omdat de aanvragen binnen stromen is er grote drukte op de afdeling. Wij zoeken iemand die rust en structuur kan brengen op de afdeling. Door de commerciële en digitale order processen verder te verscherpen zorg je ervoor dat dingen in een keer goed gaan! Je bent gepassioneerd, energiek en weet mensen in beweging te krijgen.

BREDENOORD?
Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert, en zo haar klanten voorziet van energiezekerheid. Een organisatie waarin met goed voor elkaar zorgt en mensen over het algemeen lang op hun plek blijven zitten. Nuchter, met een passie voor techniek! Het is een succesvol bedrijf, wat zich richting de toekomst graag nog verder wil ontwikkelen als expert en marktleider in hun vakgebied. In totaal werken er in Nederland 200 medewerkers bij het bedrijf, dat ook vestigingen in andere landen heeft.

WAT IS HET AANBOD?
Een baan bij een uniek bedrijf met een mooie diversiteit aan klanten en afzetmarkten. Je zult je eigen producten met regelmatig tegen komen in het straatbeeld! Qua voorwaarden kun je rekenen op:
-Een jaarcontract bij onze klant
-Een bruto maandsalaris dat kan oplopen tot €4000,-
-27 vakantie en 13 ADV dagen
-Verdere inschaling conform de cao Metalelektro

WIE IS DE IDEALE KANDIDAAT?
Bredenoord is op zoek naar een persoonlijkheid met aantoonbare ervaring als leidinggevende in een omgeving waarin processen niet vast liggen. Je houdt het hoofd koel in de drukte en herkent je verder in het volgende profiel:
– Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding met een Commerciële component
– Je beschikt over stevige leidinggevende ervaring en hebt een natuurlijk overwicht
– Techniek vind je interessant en maakt je enthousiast
– Je hebt uitstekende kennis van Excel en ERP systemen (bij voorkeur Microsoft AX)

INTERESSE?
Namens Randstad verzorgen wij exclusief de Werving & Selectie voor deze vacature voor Bredenoord. Heb je interesse in deze mooie functie? Bij voorkeur ontvang ik jouw sollicitatie dan via de `solliciteren' knop. Ben je latent op zoek of twijfel je nog? Contact mij gerust direct op kantooruren via 06-22020441 of albert-jan.van.olst@nl.randstad.com.

Solliciteren bij Randstad Commercieel is solliciteren bij dé specialist voor bemiddeling naar commerciële banen. We gaan bij geschiktheid een uitgebreide selectieprocedure met je aan om een zo goed mogelijk beeld van je te vormen. Een assessment maakt hier ook onderdeel van uit.

Plaats Apeldoorn
Bedrijf Bredenoord

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı