Systemengineer specialisatie Windows Infrastructuur

Anasayfa >Overheid > Systemengineer specialisatie Windows Infrastructuur

Systemengineer specialisatie Windows Infrastructuur

Eylül 17, 2013

Systemengineer specialisatie Windows Infrastructuur
Publicatie: 17-09-2013
Einddatum: 12-10-2013

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Apeldoorn

Functie omschrijving:

Jouw werkterrein is dat van de Niet Standaard Infrastructuur (NSI). Hier is de functionele vraag zo specifiek dat er een unieke infrastructurele oplossing moet worden geboden. Een belangrijk kenmerk van de NSI-werkzaamheden is het, aan de hand van een duidelijke klantwens, bieden van infrastructurele maatwerkoplossingen. Voorbeelden van dergelijke ICT-maatwerkoplossingen vind je in het hele land, bijvoorbeeld het Douane laboratorium, het Douane museum, passagierscontrole Schiphol, de leslokalen en het Psychologisch Advies Centrum.

Als systemengineer ben je nauw betrokken bij de realisatie en het onderhoud van de verschillende NSI-omgevingen. Hiervoor houd je je bezig met het schrijven van een detailontwerp en beoordelen van (deel)ontwerpen van de ICT-service op compleetheid en consistentie. Ook zorg je voor het zelfstandig configureren van ICT-servicecomponenten en het beoordelen van componenten en producten die zijn gerealiseerd bij verschillende trajecten. Je bent verantwoordelijk voor het testen van de componenten inclusief de rapportages, op het voorkomen van incidenten door actief beheer en lost eventuele incidenten op.

De ICT-dienstverlening van de Belastingdienst en dús die van jou staat borg voor de continuïteit van de bv Nederland. Die continuïteit, het volume ervan en de unieke mogelijkheid en noodzaak om new technology te integreren in de bestaande infrastructuur geven een extra dimensie aan deze functie.

Contactpersoon:
Employability Center
030 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı