Supervisor Logistiek (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Supervisor Logistiek (M/V)

Supervisor Logistiek (M/V)

Mart 19, 2015

Voor een nieuw distributiecentrum in Roosendaal zijn wij op zoek naar een Supervisor Logistiek. Je bent samen met 2 andere supervisors verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse personeel (24 prs) en de in- en uitstroom van de goederen. Tevens fungeer je, indien nodig, als meewerkend voorman. Je springt bij waar nodig, hebt een pro-actieve houding en handelt ten aller tijden in het belang van je klant. Je bent vanaf dag één betrokken bij de inrichting van het nieuwe warehouse en de inslag van de goederen in het Warehouse Management System.

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO/HBO opleiding richting de logistiek, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Verder ben je bekend met de Lean filosofie (handel je hier naar), denk je mee met de organisatie en draag je verbetervoorstellen aan. Je moet kunnen werken met het totale office pakket en zeer vaardig zijn in Excel. Daarnaast zoeken wij kandidaten die de Nederlands en Engelse taal machtig zijn, beheersing van de Franse taal is een pré.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je meehelpt bij de opstart van een nieuw distributiecentrum? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel. Graag ontvangen wij je cv met motivatie via www.randstad.nl.

Plaats ROOSENDAAL
Bedrijf Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı