Supervisor callcenter (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Supervisor callcenter (M/V)

Supervisor callcenter (M/V)

Mart 16, 2016

Ben jij een afgestudeerde HBO'er of WO'er met leidinggevende skills? Wil jij graag een vliegende start maken in jouw loopbaan? En heb jij ervaring in een klantcontact omgeving? Lees dan snel verder.

Voor KPN is Randstad Professionals Customer Contact opzoek naar een Teamleider klantcontact. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vast contract.

Ben jij:
– Afgestudeerd op HBO of WO niveau en heb je de ambitie om in een leidinggevende rol te werken?
– Energiek? Hou je van een dynamische omgeving?
– Op zoek naar een werkgever waar jij de ruimte krijgt om te excelleren? En zoek je een werkgever die investeert in jou?
– Een kandidaat die ervaring heeft in een klantcontact omgeving in de rol van bijvoorbeeld agent, callcenter medewerker, coach of teamleider?
– Woon jij in een straal van 50 km van Enschede?

Wat bieden wij:
Randstad Professionals Customer Contact is gespecialiseerd in het bemiddelen van teamleiders op elk niveau binnen het klantcontact. Een arbeidsovereenkomst bij Randstad is een eerste mogelijkheid. Bij goed functioneren is een contract bij KPN ook een mogelijkheid. In deze functie krijg je mogelijkheden jezelf te ontwikkelen tot een goede en ervaren teamleider. Het salaris behorende bij deze functie is: €2600 – €3500, afhankelijk van de kennis en ervaring. Daarnaast behoort een bonusregeling ook tot het arbeidsvoorwaardelijk pakket.

Heb jij interesse of wil je meer weten contacteer mij dan zo snel mogelijk via de sollicitatie button of via het genoemde email adres.

Plaats ENSCHEDE
Bedrijf KPN Contact

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı