Stemmentellers (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Stemmentellers (M/V)

Stemmentellers (M/V)

Mart 2, 2015

Op woensdag 18 maart 2015 zijn de Waterschapsverkiezingen en Provinciale Statenverkiezingen en zijn wij op zoek naar stemmentellers.

Wat doet de stemmenteller?
In Apeldoorn zijn er 96 stembureaus. Deze stembureaus worden overdag bemand door een voorzitter en een aantal stembureauleden. Het stemmen gebeurt handmatig, hierdoor is het tellen van de stemmen een hele klus. Het stembureau sluit om 21.00 uur en dan begint het stemmentellen. De stembiljetten worden uitgezocht en vervolgens geteld. Samen met de mensen die de hele dag op het stembureau gewerkt hebben gaat de stemmenteller deze klus aan.

Wat zijn de werktijden?
U kunt zich om 20.45 uur bij het stembureau melden en vragen naar de voorzitter. U start met tellen om 21.00 uur en bent klaar als alle stemmen geteld zijn. Dit verschilt per locatie, voorgaande jaren stond er gemiddeld twee uur voor het tellen.

Wat verdient het?
U ontvangt een NETTO vergoeding van € 25 ongeacht het aantal uren dat u telt (gemiddeld zal dit 2 tot 3 uur zijn).

Wilt u helpen met stemmentellen?
Dan hoeft u niet zoals gebruikelijk te solliciteren via onze website, maar door online het aanmeldingsformulier stemmentellen inte vullen: http://goo.gl/forms/gQSp7YckVB

Wanneer u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld, ontvangen wij daarnaast nog de volgende twee documenten:
1. Vrijwilligersverklaring: https://docs.google.com/document/d/1mAViaxULctIdyin6bs_M-T4EsJ3rMPPZzEv3OJzoliU/edit?usp=sharing
2. Kopie ID: Identiteitskaart of Paspoort (rijbewijs is niet voldoende)

Bovenstaande documenten kunt u opsturen of langsbrengen bij Randstad Apeldoorn (Prins Willem Alexanderlaan 301, 7311 SW Apeldoorn).

Wij laten uiterlijk 10 maart 2015 weten op welke locatie u bent ingedeeld. Voor het stemmentellen dient u minimaal 16 jaar te zijn.

Vragen?
Dan verzoeken wij u gezien de drukte GEEN contact op te nemen per telefoon, maar per mail: apeldoornverkiezingen@nl.randstad.com

Plaats APELDOORN
Bedrijf Gemeente Apeldoorn

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı