Start je carrière in de financiële sector bij SNS Bank! (€13,-) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Start je carrière in de financiële sector bij SNS Bank! (€13,-) (M/V)

Start je carrière in de financiële sector bij SNS Bank! (€13,-) (M/V)

Ağustos 5, 2015

Voor de SNS Bank in Groningen zijn wij op zoek naar enthousiaste en pro-actieve kandidaten voor de Klantenservice, start op 7 september. Voor die tijd kun je op kosten van Randstad je benodigde wft diploma's halen.

Als medewerker Klantenservice bij SNS Bank ben jij hét aanspreekpunt voor klanten van de SNS Bank. Het doel hierbij is het verlenen van uitstekende service en verkoop van een breed scala aan producten, afgestemd op de behoeftes van de klanten van SNS. Op deze klantenservice ben je 'multi-skilled' wat inhoudt dat je alle vragen van alle klanttypen gaat behandelen.

Wij bieden:
Een uitdagende startersbaan binnen de financiële sector met veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Naast een complete opleiding van 4 weken biedt SNS een aangename, gezellige werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Zo kun je vervolgopleidingen en trainingen volgen en kun je je commerciële en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen. Je kunt 28-32 of 32-40 uur per week flexibel werken en ontvangt hiervoor een goed salaris (€12,97). Het is een mooi vertrekpunt voor een verdere carrière binnen de financiële sector.

Wij vragen:
– Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau (een afgeronde HBO-opleiding)
-Commerciële en telefonische ervaring (bijvoorbeeld een bijbaan bij een callcenter)
-Affiniteit met het bankwezen en de ambitie jezelf hierin verder te ontwikkelen
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Om werkzaam te zijn bij SNS is het verplicht om in bezit te zijn van een geldige WFT Basis en WFT Particulier. Mocht je deze nog niet hebben dan bieden wij de mogelijkheid om de opleidingen via Randstad binnen een maand te halen

De SNS Klantenservice is geopend van ma.-vr. van 8.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur. De functie is voor langere tijd.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast én voldoe je aan bovenstaande eisen? Reageer dan via www.randstad.nl/banking-insurance!

Plaats GRONINGEN
Bedrijf SNS Bank N.V.

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı