Stagiair Intercedent (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Stagiair Intercedent (M/V)

Stagiair Intercedent (M/V)

Mart 17, 2013

Stagiair bij Randstad in Waalwijk. Wil jij stage lopen en echt meewerken bij de marktleider in HR-dienstverlening? Neem dan contact op met Randstad Waalwijk

Voor een speciaal project zijn wij op zoek naar een stagiair commerciele economie, bedrijfskunde of vergelijkbare studie met raakvlakken in marketing of commercie. Doel van de stageopdracht is het onderzoeken en vermarkten van een nieuwe propositie.

Daarnaast werk je natuurlijk mee op de vestiging waarbij je je verdiept in de veelzijdigheid van het vakgebied. Als stagiair ga je namelijk ook intakegesprekken voeren met flexwerkers, ga je vacatures en sollicitanten aan elkaar matchen en houd je je bezig met bijvoorbeeld, salarisadministratie, ziekteverzuim en verlofaanvragen.

Wat bieden wij?

Marktconforme stagevergoeding, goede begeleiding en een hele leuke, leerzame tijd! Wij bieden commerciële werkervaring bij een dynamische, Nederlandse multinational.

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Klinkt dit als een omschrijving van jou? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken: Je bent commercieel. Je geniet van zakelijke successen en bent een ondernemend type. Maar je hebt ook een andere kant: je werkt graag met mensen. Je bent nieuwsgierig naar wie ze zijn, wat ze beweegt en waar hun kansen liggen.

Wij zoeken stagiaires die:

– minimaal 3 maanden stage willen lopen

– 32-40 uur per week beschikbaar zijn

– een opleiding volgen op hbo- of wo-niveau

– een commerciële drive hebben

We kunnen ons voorstellen dat je eerst nog meer wilt weten over werken bij Randstad. Kijk dan op www.randstad.nl of loop even binnen bij een Randstad vestiging bij jou in de buurt.

Plaats WAALWIJK
Bedrijf Randstad Uitzendbureau

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı