SPOED: Potentieel Manager bij KPN in Doetinchem (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > SPOED: Potentieel Manager bij KPN in Doetinchem (M/V)

SPOED: Potentieel Manager bij KPN in Doetinchem (M/V)

Haziran 24, 2016

Voor KPN in Doetinchem zijn we op zoek naar ambitieuze kandidaten die een HBO diploma hebben voor het Retail potential managers traject van KPN. Wil jij binnen een jaar een stap maken naar shopmanager, veel trainingen volgen en je eigen winkel runnen?

Als potential manager ben je de senior verkoper in de winkel en ben je in staat de winkelmanager te vervangen bij afwezigheid. KPN investeert in je door middel van coaching en training met het doel jou voor te bereiden op de functie van winkelmanager. Als potential manager voorzie je klanten van vakkundig advies en service. Door je inlevingsvermogen en sterke verkooptechnieken ben je in staat de klantbehoefte duidelijk te krijgen en daarbij aan te sluiten door middel van een passend aanbod. Verkopen is jouw tweede natuur en targets met daaraan gekoppelde bonusregeling geven jou die extra stimulans om net een stapje verder te gaan. Als potential manager neem je ook de complexere klantvragen in behandeling, en heb je kennis van verkoop- en ondersteunende processen. Jij weet door middel van coaching het maximale resultaat te halen uit andere winkelverkopers. Je begrijpt de winkeldoelstellingen en bent op de hoogte van de realisatie hiervan. Jij bent de potential manager die voortdurend kansen ziet en in kansen denkt.

Functie-eisen
-HBO afgerond, met voorkeur richting commerciële economie/bedrijfskunde/detailhandel
-Commercieel ingesteld; ervaring met targets;
-Ruime verkoopervaring;
-Managementpotentie; ervaring met leidinggeven;

De functie is voor 32 uur, je bent 5 dagen aan het werk. Trainingen en opleidingen volg je aan de KPN academy in Utrecht. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel ingesteld bent en bereid bent om te reizen. Standplaats is in de omgeving van Doetinchem. Startsalaris vanaf € 9,93,- bruto uur.

Interesse? Reageer dan snel via Randstad en wij nemen contact met je op!

Plaats DOETINCHEM
Bedrijf KPN winkel

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı