Specialistisch adviseur hoogwaterbescherming (DWD-159)

Anasayfa >Overheid > Specialistisch adviseur hoogwaterbescherming (DWD-159)

Specialistisch adviseur hoogwaterbescherming (DWD-159)

Ağustos 26, 2013

Specialistisch adviseur hoogwaterbescherming (DWD-159)
Publicatie: 26-02-2013
Einddatum: 17-09-2013

Organisatie:
Rijkswaterstaat

Standplaats:
Lelystad

Functie omschrijving:

Je werkt mee aan de taken van Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Milieu op het gebied van bescherming tegen overstroming. Je stuurt (deel)projecten op dit terrein aan en draagt actief bij aan de kennisontwikkeling van Rijkswaterstaat op het gebied van hoogwaterbescherming. Je geeft adviezen op hoog bestuurlijk niveau.

Binnen de Waterdienst neemt het werken aan langetermijnwaterveiligheid een belangrijke plaats in. Voor een deel heeft dit betrekking op het eigen areaal van Rijkswaterstaat, maar via de beleidsadvisering aan de directeur-generaal (DG) Water en Ruimte en het Deltaprogramma strekt dit zich ook uit over het areaal dat bij anderen, zoals Waterschappen, in beheer is.

Voor het beleidsondersteunend advieswerk voor de DG Water en Ruimte en het Deltaprogramma vervul je een adviesrol. Je geeft inhoudelijk advies met een goed oog voor de politieke context.

Vanuit een breed overzicht over het werkveld werk je proactief samen met andere onderdelen van Rijkswaterstaat. Je bent goed bekend binnen de wereld van de Waterschappen en kent de context van de samenwerking. Richting marktpartijen en onderzoeksinstituten, zoals Deltares, opereer je als deskundig opdrachtgever. 

Contactpersoon:
Klanten Contact Centrum
088-7970788

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı