SMD OPERATOR (3 PLOEGEN EINDHOVEN) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > SMD OPERATOR (3 PLOEGEN EINDHOVEN) (M/V)

SMD OPERATOR (3 PLOEGEN EINDHOVEN) (M/V)

Mart 15, 2014

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als SMD Operator? Randstad Techniek heeft een vacature, start zo spoedig mogelijk, voor een Proces Operator bij een High-Tech bedrijf in Eindhoven / Noord-Brabant.

FUNCTIEOMSCHRIJVING VAN DEZE VACATURE ALS PROCES OPERATOR:

Als proces operator (SMD) ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van componenten op printplaten met behulp van een SMD-machine. Je voert orders uit op basis van de tekening en instructie lijst en past de machinebesturing en componenten hierop aan. Je draagt zorg voor de controle en begeleiding van het complete produktie proces. Denk hierbij aan controle van de printplaten, (preventief) onderhoud aan de apparatuur, planning en beheer van het benodigde materiaal. Uiteraard houd je bij al je werkzaamheden de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsprocedures van de klant nauwlettend in de gaten.

Doel van de functie als proces operator is het bestücken van printplaten met SMD-componenten met als doel binnen de gestelde productieplanning kwantiteit en kwaliteit te waarborgen.

FUNCTIE-EISEN PROCES OPERATOR:

– LBO / MBO niveau Techniek of Operator A, verkregen door opleiding en/of werk

– Werkervaring met pick en place machines is vereist (printplaten, componenten e.d.)

– Ervaring met tekening lezen

– Communicatief vaardig

– Nauwkeurig

– Teamplayer

– Pro-actief

WAT BIEDEN WIJ?

Randstad Techniek biedt een marktconform salaris. Je kunt opleidingen volgen, bouwt pensioen op en je komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering. Het werk wordt gedaan in een 3-ploegen systeem. Uiteraard krijgt je hiervoor een passende ploegentoeslag van 21%.

REAGEREN

Interesse in deze functie van SMD Operator in Eindhoven? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Randstad Techniek

Bart Kok

073 690 33 05

Plaats Eindhoven
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı