Shiftmanager (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Shiftmanager (M/V)

Shiftmanager (M/V)

Aralık 27, 2013

SHIFTMANAGER met PRODUCTIE ERVARING omgeving NIJMEGEN

Wil jij je carrière in Operations een vliegende start geven bij een wereldwijd concern dat volledig gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van hoogwaardige poedervormige dieet, klinische- en zuigelingenvoeding?

Dan dagen wij je uit om jouw leiderschapskwaliteiten in praktijk te brengen! Een mooie uitdaging met een zeer steile leercurve voor kandidaten met potentie en lef.

In de functie van teamleider ben je een coach in de rol van manager. Je draagt bij aan het creëren van een veilige werkomgeving conform WISE programma. Je taken bestaan o.a. uit: de naleving van de instructies m.b.t veiligheid, controles, reiniging, werk en de bediening. Zorgen voor een evenwichtige en flexibele bezetting van de afdeling met een adequaat kennis- en vaardigheidsniveau van de medewerkers. Je initieert en ondersteunt verbetertrajecten op het vlak van veiligheid, kwaliteit en productiviteit en neem je deel SIM1, 2 en 3 verbeteroverleg. Daarnaast bewaak je budgetten, signaleer en bespreek je geconstateerde afwijkingen en doe je voorstellen ter correctie.

Functie-eisen:

Ervaring met projectmatig werken

Ervaring met verbeterprojecten zoals WCM, LEAN, Six Sigma

Ervaring in de levensmiddelenindustrie

Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

HBO denk niveau

Een echte aanpakker die graag op de werkvloer aanwezig is

Beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit, goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid ÉN ben je vernieuwend en oplossingsgericht? Wil je werken binnen een gedreven organisatie met een prettige, informele werksfeer en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen? Regeer dan snel!

Wij bieden: een marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Sollicitaties kun je richten aan randstad.hk@nl.randstad.com

Graag zien wij jouw CV met een korte motivatie tegemoet.

Plaats CUIJK
Bedrijf Randstad Inhouse Services

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı