Servicemonteur en instructeur Watersport (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Servicemonteur en instructeur Watersport (M/V)

Servicemonteur en instructeur Watersport (M/V)

Şubat 28, 2017

Voor een van onze opdrachtgevers in Vinkeveen zijn wij per direct op zoek naar een servicemonteur en instructeur voor de watersport.
De opdrachtgever is gespecialiseerd in het verhuren van boten voor de toerismebranche. Toeristen kunnen bij deze onderneming een boot huren en daar enkele dagen/weken mee varen door Nederland. Plaatsen als Amsterdam, Utrecht en Gouda zijn daarbij erg populair. De grootte van een boot varieert tussen de 4 tot maximaal 12 personen per boot

Profiel:
Deze functie kent twee facetten: het werken als monteur in combinatie met vaarinstructeur.

Monteur:
Wij zoeken een monteur die storingen aan boten en motoren zal opsporen en reparaties zal verrichten. Dit gebeurt zowel vooraf: voordat de boot de haven verlaat maar ook ter plaatse: als toeristen problemen hebben wordt er verwacht dat jij ter plekke de problemen verhelpt. Er kunnen allerlei problemen zijn: van een kapotte lamp aan boord tot een kleine lekkage of iets met de motor.

Instructeur:
Naast jouw functie als monteur ben je ook instructeur voor de toeristen en instrueer jij deze voordat zij van de kade varen. Je zal vaarroutes uitleggen, regelgeving in Nederland (over bijvoorbeeld alarmnummers en hulpdiensten) et cetera. Daarnaast vertel je ook over de voorzieiningen op de boot en hoe deze te gebruiken.

Wie ben jij
Een technisch persoon: je werkt als monteur en bent daarom handig en hebt minimaal 3 jaar ervaring als monteur in welke branche dan ook. Tevens ben je communicatief vaardig en klantvriendelijk: wanneer je storingen moet verhelpen ga je in gesprek met de klant en luister naar hun probleem. Ook tijdens het geven van instructies weet jij helder over te komen.

Wat vragen wij:
Flexibiliteit. Het gaat hierbij om een baan voor onbepaalde tijd, 40 uur per week. De opdrachtgever zal jou een tijdelijk contact aanbieden waarin een proeftijd wordt opgenomen. Indien het werk naar tevredenheid en met plezier wordt uitgevoerd wordt er in gesprek gegaan over een vaste aanstelling.

Belangrijk: Het hoogseizoen ligt in deze branche tussen april en oktober. Wij vragen jou daarbij om ook op zaterdagen te werken. In overleg met jouw collega's wordt bepaald hoeveel zaterdagen jij per maand zal werken, bij voorkeur zoveel mogelijk. Daarnaast werk je in dit hoogseizoen ook op 'piepdienst', wat wil zeggen dat jij een noodtelefoon draagt en kan worden opgeroepen mochten klanten jou nodig hebben. Dit kan tot maximaal 22:00 uur s'avonds. In het laagseizoen (november tot eind maart) worden er geen zaterdagen gewerkt.

Enthousiast geworden?
Reageer dan zo spoedig mogelijk en zorg ervoor dat jouw dossier up to date is inclusief een c.v. Tevens hopen wij dat je een korte, maar inhoudelijke goede motivatie schrijft waarin je laat blijken waarom jij denkt de ideale kandidaat te zijn voor deze functie.

Wij kijken uit jaar jouw reactie.

Plaats Vinkeveen
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.