Servicelevelmanager stelselapplicaties

Anasayfa >Overheid > Servicelevelmanager stelselapplicaties

Servicelevelmanager stelselapplicaties

Eylül 11, 2013

Servicelevelmanager stelselapplicaties
Publicatie: 11-09-2013
Einddatum: 28-09-2013

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de correcte werking van stelselapplicaties. Samen met de servicelevelmanager generieke infrastructuur zorg je dat operationeel de zaken goed lopen.

Als servicelevelmanager stelselapplicaties maak je service(level)afspraken met relevante leveranciers om de kwaliteit en het niveau van dienstverlening te borgen. Je bewaakt en evalueert leveranciersprestaties aan de hand van managementrapportages en meetresultaten. Ook initieer en coördineer je verbetervoorstellen. Daarnaast stuur je de ITIL-processen aan, zodat bijvoorbeeld incidenten en wijzigingen binnen het proces tijdig, correct en gecontroleerd worden afgehandeld. Dit doe je door te sturen op het proces, de inhoud en het resultaat.

Bij het agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten (BPR) ben je de verbindende schakel binnen het stelselbeheer en de tussen de business en ICT-voorzieningen. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de meerjarenontwikkelingskalender van het stelsel naar jouw stelselapplicaties. Daarbij heb je een belangrijke afstemmingsrol tussen de ontwikkelingskalender op strategisch-tactisch niveau en de ontwikkelbehoefte vanuit het operationeel-tactisch niveau. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de afdeling ICT Regie en Beheer en verzorgt hiervoor onder andere managementrapportages. 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
06-50738020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı