Senior Testcoördinator

Anasayfa >Overheid > Senior Testcoördinator

Senior Testcoördinator

Mart 21, 2014

Senior Testcoördinator
Publicatie: 20-03-2014
Einddatum: 05-04-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Apeldoorn

Functie omschrijving:

Testen van applicaties en systemen bij de Douane is meer dan het opsporen van fouten. Bij de douane verschaft testen je allereerst inzicht in de kwaliteit van die (informatie)systemen, wat vervolgens leidt tot inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsprocessen. Kwaliteit die wordt bepaald door risico’s in en afhankelijkheden tussen applicaties en systemen zoveel mogelijk uit te sluiten.
Testen bij de Douane is dus plannen, voorbereiden, uitvoeren en beoordelen van bedrijfsprocessen om het verschil vast te stellen tussen de actuele en de gewenste (vereiste) situatie van dat proces.

In een bedrijfsproces worden de IT-componenten vaak als de ‘black-box’ beschouwd. Als testcoördinator stel je (detail-)testplannen op om die ‘black-box’ te ontsluiten. Je stuurt en bewaakt de uitvoering van de testen, onder andere door het mede organiseren van testbijeenkomsten en het afstemmen van de testresultaten met de projectleiders van de voortbrengings- en uitvoeringsorganisaties. Tijdens de testvoorbereiding en -uitvoering begeleid je de eindgebruikers. Je zorgt voor een voortgangsrapportage en stelt het eindrapport op. Het testeindrapport is input voor het vrijgaveadvies dat opgesteld wordt door de testregisseur.
 

Contactpersoon:
Jeroen de Visser, Employability Center
030-2754621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı