Senior tactisch beheerder

Anasayfa >Overheid > Senior tactisch beheerder

Senior tactisch beheerder

Mart 15, 2013

Senior tactisch beheerder
Publicatie: 15-03-2013
Einddatum: 04-04-2013

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Voor het product MijnOverheid.nl ben je een betrouwbare en besluitvaardige senior tactisch beheerder, met ruime capaciteitsmanagementervaring. Je bent klantgericht en adviseert op verschillende niveaus. Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en continuïteit in het proces. Hierbij ben je je steeds bewust van beveiligingsaspecten en handel je daarnaar.

Je kunt onder druk acteren binnen een dynamische omgeving. Opdrachten moeten snel, maar nauwkeurig en zonder fouten, worden uitgevoerd. Jij bent verantwoordelijk voor de instandhouding van de dienstverlening van MijnOverheid.nl en het uitvoeren van capaciteitswijzigingen- en implementatiebeheer.

MijnOverheid.nl bestaat onder meer uit een berichtenbox die overheidsinstanties gebruiken om met burgers te communiceren. Bijvoorbeeld de Belastingdienst, UWV, SVB en de RDW. MijnOverheid.nl is een vitaal onderdeel van de primaire processen van steeds meer overheden. Continuïteit in de berichtenstromen is daarom van groot belang. Je voert regie over de capaciteitsvraagstukken en maakt hier samen met de servicemanager en afnemers in de keten korte- en langetermijnafspraken over.

Je bent verantwoordelijk voor producten en diensten en het tijdig realiseren van resultaten. Je monitort en bewaakt de afhandeling van complexe incidenten, wijzigingen van leveranciers en beveiligingsmaatregelen. Je organiseert en begeleidt ketentesten en toetst wijzigingsverzoeken op volledigheid en haalbaarheid. Daarbij analyseer je risico’s voor de systemen bij de inzet van componenten en stelt de uitgangspunten van testen vast. Vanuit je specialisme draag je bij aan multidisciplinaire projecten. Je treedt op als (deel)projectleider voor het in beheer nemen van applicaties, en doorontwikkeling. Ten slotte adviseer en ondersteun je klanten bij ICT-oplossingen en voer je regie over onder meer incidenten, problemen, wijzigingen, implementaties, aansluitingen en autorisaties. 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
070 426 8520
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı