senior medewerker boekhouding (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > senior medewerker boekhouding (M/V)

senior medewerker boekhouding (M/V)

Ağustos 29, 2013

Voor een handelsbedrijf in de omgeving van Hoofddorp zijn we op zoek naar een senior medewerker boekhouding. Deze functie is alleen fulltime te bekleden. Parttime is niet mogelijk.

Je hebt ruime ervaring in de boekhouding. Je kunt werken met exact globe. Als ook consolidaties verrichten. BTW en andere fiscale eenheden verzorgen behoren ook tot het takenpakket naast het opstellen van maand en jaarrekeningen. Debiteuren- crediteurenbeheer komen ook aan bod.

Het is belangrijk dat u ervaring heeft met de financiele administratie van aandelen, derivaten, vastgoed en retail. Hierbij kunt u denken aan de administratie van de aankoop van woningen, als het inboeken van verhuur objecten. Ook bent u bekend met internationale entiteiten. Intercompany zal dagelijks aan de orde komen. Vanwege de samenstelling van het team is er een lichte voorkeur voor een vrouwelijke kandidaat. De Nederlandse en Engelse taal beheerst u uitstekend.

Bent u diegene naar wie we op zoek zijn? Reageer dan snel via de website online.

NB: Voldoet u niet aan de gevraagde wensen dan zal uw sollicitatie niet verder in behandeling worden genomen en ontvangt u geen reactie.

Plaats in de omgeving van Hoofddorp
Bedrijf Handelsbedrijf

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı