Senior Kostenadviseur GWW (DI-206)

Anasayfa >Overheid > Senior Kostenadviseur GWW (DI-206)

Senior Kostenadviseur GWW (DI-206)

Şubat 19, 2013

Senior Kostenadviseur GWW (DI-206)
Publicatie: 19-02-2013
Einddatum: 12-03-2013

Organisatie:
Rijkswaterstaat

Standplaats:
Utrecht

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de uiteindelijke kostenproducten binnen (grote) infrastructurele projecten, heldere communicatie over alle kostengerelateerde vraagstukken en het promoten van de kostenbeleving en het kostenbewustzijn binnen een project.

Als senior kostenadviseur borg je de kostenexpertise in het project gedurende het volledige traject van verkenning, planstudie en realisatie. Hiervoor overleg je met projectleden over zaken als kosteninzicht, kostenrisico’s, kostenconsequenties, versoberingsmaatregelen en oplossingsrichtingen. Je bewaakt de kwaliteit van kostenproducten door toetsing en je stelt kostennota’s op. Ook betrek je andere kostenspecialisten tijdig binnen je projecten.

Verder neem je deel aan risicosessies in het projectteam en geef je advies over risicoreserveringen en kostenconsequenties van scopewijzigingen en (mogelijke) beleidsbeslissingen. Ook werk je mee aan het inzichtelijk maken van de kosteneffecten van gunningscriteria (EMVI), maak je inschattingen van markteffecten en prognosticeer je de markt. In samenspraak met het coördinatieteam beslis je of kostenproducten uitbesteed moeten worden en begeleid je de uitbestede kostenproducten.

Je draagt beleid of nieuwe ideeën uit in het advies dat je geeft. Het verwerven van draagvlak is hierbij een belangrijk onderdeel. Mogelijk word je de trekker van een werk- of kennisveld.

Zien wat onze kostendeskundigen doen? Bekijk hier een filmpje over inkoopfuncties bij Rijkswaterstaat.

Contactpersoon:
Klanten Contact Centrum
088-7970788

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı