Senior functioneel beheerder SAP BW/BI

Anasayfa >Overheid > Senior functioneel beheerder SAP BW/BI

Senior functioneel beheerder SAP BW/BI

Nisan 15, 2014

Senior functioneel beheerder SAP BW/BI
Publicatie: 08-04-2014
Einddatum: 29-04-2014

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je vervult een cruciale rol in de informatievoorziening van P-Direkt naar klanten. Binnen de afdeling Dienstverleningssystemen ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het functioneel beheer.

Als senior functioneel beheerder SAP BW/BI voer je functioneel beheer uit van maatwerkrapportages vanuit SAP BW, SAP ERP HR, SAP CRM en Genesys (maatwerk en ad-hoc), en zorg je dat de rapportages beschikbaar komen. Je analyseert incidenten die ontstaan tijdens het uitvoeren van jobs en de inhoud van rapportages. Ook vertaal je nieuwe of incidentele informatievragen naar rapportages. Je schrijft wijzigingsvoorstellen, die het team Apllicatiemanagement via het proces changemanagement realiseert.

Daarnaast vervul je de rol van coach voor je collega’s in het incident- en problemmanagement-proces. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en voortgangsbewaking van complexe wijzigingsverzoeken waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Daarnaast zorg je voor de noodzakelijke afstemming met het testteam en technisch applicatiebeheer. Je adviseert periodiek over de planning en scope van de releases en speelt een belangrijke rol in de uitvoering ervan. Ook zorg je dat in de interne informatiebehoefte van P-Direkt wordt voorzien. Dit doe je onder andere door rapportages te ontwerpen en te ontwikkelen, waardoor het managementteam tijdig over de juiste informatie beschikt. Deze informatie vindt zijn oorsprong in onze SAP ECC HR, CRM en Genesys.

Verder ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikbare tools binnen je vakgebied, zoals Business Objects, Xcelsius, Web Intelligence, Crystal Reports en SAP High-Performance Analytic Appliance (Hana). Het management laat zich door jou adviseren bij het nemen van strategische beslissingen over de inhoud en de wijze waarop informatie ontsloten wordt voor de verschillende gebruikersgroepen.

Contactpersoon:
Mw. Marilyn Antonia
06-50783020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı