Senior contractmanager

Anasayfa >Overheid > Senior contractmanager

Senior contractmanager

Mart 31, 2013

Senior contractmanager
Publicatie: 26-03-2013
Einddatum: 13-04-2013

Organisatie:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je ontwikkelt het leveranciers- en contractbeleid van Logius. Je maakt, evalueert en wijzigt contracten en zorgt voor de naleving ervan. Ook onderhoud je contacten met leveranciers en neem je deel aan aanbestedingen en uitvragen binnen mantels. Je coacht en adviseert collega-contractmanagers en stelt managementrapportages op over de prestaties van de geleverde dienstverlening.

Als senior contractmanager analyseer je de marktontwikkelingen in je vakgebied en adviseer je over de consequenties voor het leveranciersbeleid. Je onderzoekt ook de effectiviteit en efficiëntie van de uitvoering van contracten binnen het team en ontwikkelt het risicomanagement. Je stelt risicoanalyses op, bepaalt met leveranciers de prioriteiten en voert gezamenlijk verbetermaatregelen uit. Je houdt bovendien de contractadministratie bij en stelt offerteaanvragen en opdrachtbevestigingen op.

Je bent aanspreekpunt voor de servicemanagers die de kwaliteit en kosten van de dienstverlening willen bespreken. Ook ben je aanspreekpunt voor medewerkers van Logius en leveranciers die vragen hebben over contracten. Je zit tactische overleggen met leveranciers voor en levert daaraan inhoudelijke bijdragen. Je ontwikkelt daarnaast kaders voor de bewaking van de geleverde dienstverlening.

Je zorgt verder voor documentstandaardisering, om (contract)afspraken met leveranciers eenduidig vast te leggen. En je verzamelt, analyseert en bewerkt informatie over de contracten en dienstverlening om contractevaluaties uit te voeren en te adviseren over het verlengen van contracten. 

 

Contactpersoon:
Marilyn Antonia
06-50738020
postbus.solliciteren@minbzk.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: ,

Medya Ortağı