Senior beoordelaar subsidies

Anasayfa >Overheid > Senior beoordelaar subsidies

Senior beoordelaar subsidies

Mart 7, 2013

Senior beoordelaar subsidies
Publicatie: 07-03-2013
Einddatum: 23-03-2013

Organisatie:
Ministerie van Economische Zaken

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

De voornaamste taak van de Certificeringsautoriteit (CA) is het certificeren (beoordelen) van betaaldeclaraties van Nederland bij de Europese Commissie voor de Europese fondsen (ESF, EFRO, EVF, EGF, Migratiefondsen). Elk fonds kent meerdere betaalaanvragen per jaar. Je bent verantwoordelijk, samen met een collega, voor de beoordeling van de aanvragen van twee of drie accounts.

Als senior beoordelaar ben je resultaatverantwoordelijk voor de certificering en het relatiemanagement met de primaire uitvoerders van de Europese subsidies (de zgn managementautoriteiten). Je voert risicoanalyses uit, beoordeelt de opgevoerde projectkosten en analyseert de opzet, bestaan en werking van de management en controlcyclus. Je hebt veel overleg met de Auditautoriteit. Je bent een belangrijke schakel in de Nederlandse beheers- en controleketen van de Europese Fondsen.
Je werkt in een hecht team van 10 hoogwaardige beoordelaars. Samenwerken en inzichten en bevindingen delen is een kritische succesfactor voor de Certificeringsautoriteit. Je bent hier goed in en vindt het leuk. Mede door kennis actief te houden en te delen ben je in staat om partners in de keten van goede adviezen te voorzien.

Je beoordeelt en interpreteert relevante wet- en regelgeving, en hebt een aantal inhoudelijk zware onderwerpen waar je binnen de CA verantwoordelijk voor bent. Verder draag je actief bij aan nationale en internationale discussies over regelgeving en interpretatie en vertegenwoordig je de CA hierin. De komende tijd vergen deze discussies veel aandacht omdat per 1 januari 2014 een nieuwe programmaperiode begint. Dit gaat gepaard met nieuwe regelgeving, die op Europees en nationaal niveau, én binnen de CA, uitgewerkt moet worden.
Je valt hiërarchisch onder de manager CA.

Contactpersoon:
Bianca van Berge Henegouwen / Natalia Lips
070-3786287

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , ,

Medya Ortağı